Forbrukslån
Forbrukslån

De fleste av oss som låner penger, ønsker å låne til en best mulig pris. Når du tar opp et forbrukslån skal alltid banken du får lånet av tjene penger på å låne ut pengene. Du som kunde kan allikevel finne en bank som tilbyr bedre betingelser, Zmarta gjør denne sammenlikningen enklere for deg.

Individuell rentefastsettelse på forbrukslån

Zmarta er en låneagent som samarbeider med flere seriøse banker og låneutgivere. Blant annet samarbeider de med Ikano Bank, Santander og DNB. Alle disse bankene er velkjente aktører som har hatt godt rykte på seg, og som leverer konkurransedyktige produkter. Tilbudene fra hver enkelt vil variere, og fordi du mottar svar fra samtlige mer eller mindre på samme tid, vil det bli enklere å finne det beste.

Du trenger ikke spekulere i hva eksempelrenta de ulike bankene opererer med betyr for deg. Hver enkelt bank foretar en kredittvurdering, og gir deretter et rentetilbud som er unikt for hver søker. Dermed blir nok dine betingelser annerledes enn det som fremgår i eksempelet, med bedre renter dersom kredittscoren din er høy, eller dårligere, dersom scoren din er lavere enn gjennomsnittet av søkerne.

Kriterier for å søke

For å søke om forbrukslån gjennom Zmarta, må du oppfylle de generelle kravene de setter. Du må være fylt 18 år, ha en årsinntekt på kroner 120  000, samt at du må være bosatt i Norge. Dersom du har betalingsanmerkninger, kan du dessverre ikke benytte deg av Zmarta som låneagent. Du bør da prøve å kvitte deg med betalingsanmerkningen din, før du søker om forbrukslån. En betalingsanmerkning kan være knyttet opp til et mindre lån du har, eller annen misligholdt gjeld. Dette kan refinansieres dersom du har sikkerhet å stille med, noe du finner artikler om her på vår blogg.