Forbrukslån
Forbrukslån

Er det en weekend-tur som frister eller har oppvaskmaskinen røket, men pengene er ikke der? Et forbrukslån kan hjelpe deg, og flere banker tilbyr også små lån. Noen sågar helt fra kr 1 000.

Et lite lån

Det er aldri lurt å ta opp mer lån enn en har behov for, selv om det kan friste. Er det et lite lån du trenger er mulighetene mange. Bankene låner ut fra kr 1 000 og oppover, selv om det mest vanlige nedre grense ligger rundt kr 5 000 eller kr 10 000. Folkia er en bank som tilbyr små lån, og kan være verdt sjekke ut. Vær oppmerksom på at generell effektiv rente er høy, men betaler du ned lånet raskt trenger det likevel ikke koste deg så mye ekstra. Sammenlign også betingelsene på små lån, og viktigst av alt hva det vil koste deg totalt inkludert alle gebyrer og renter.

Banker med tilbud om lån på kr 10 000

Det er mange banker som tilbyr lån på rundt kr 10 000, og noen enda lavere. OPP Finans tilbyr forbrukslån på kr 10 000, med en rente som kan vaiere fra 7,5% og opp mot 18%. Santander Consumer Bank kan tilby samme lånesum hvor renten kan variere fra 11,90% til 11,90%. Begge disse bankene vil sette en endelig effektiv rente på ditt lån etter en kredittsjekk. Selv om en av disse bankene har en noe høyere rente på papiret trenger det ikke bety at det er det dyreste lånet. Kredittsjekken kan her gi helt andre utslag. Sjekk derfor hos flere banker hvilken rente de kan tilby. Det er totalen som teller.