Forbrukslån
Forbrukslån

Det kan være dyrt nok å pusse opp hjemme og må du i tillegg låne penger for å få gjort de nødvendige utbedringer, så kan det være greit å undersøke litt. Med veldig mange långivere på markedet er det selvsagt også store forskjeller på hvor mye et lån vil koste deg. Noen banker og finansieringsselskaper har en rimelig rente, men til gjengjeld har de kanskje høye gebyrer og kort nedbetalingstid. Andre igjen har høyere rente og mulighet for å nedbetale lånet over en lang periode. Uansett, så er det slik at rentekostnaden er det dyreste ved et lån. Og betaler du ned lånet over maksimalt 15 år, så blir det til sammen mye penger å betale i renter. Du bør derfor prøve å betale ned lånet så kjapt som mulig og samtidig finne et lån med en fornuftig rente.

Opp Finans

Opp Finans er en långiver som eies av Gjensidige Bank. De tilbyr lån på inntil kr 500 000, et beløp du kan nedbetale over 15 år. Den laveste effektive renten er på 8,21%, men det fleste ligger på en rente rundt 15%. Du må være 21 år for å søke om lån hos Opp Finans og ha en inntekt på minimum kr 200 000.

Bank Norwegian

Hos Bank Norwegian kan du låne opp til kr 500 000 og betale lånet tilbake på 15 år. Den laveste effektive renten du får hos dem er på 9,59%, men det er de færreste som oppnår en slik lav rente. Snittet hos Norwegian er på 16%. Som noen av de eneste tilbyr de lån til de helt unge på 18 år.