Forbrukslån
Forbrukslån

Det kan være en stor jobb for enkeltpersoner å lete opp de beste forbrukslånene på nett. Det er mange der ute, og tilbudene er varierte med tanke på renter og betingelsene. Nå har mange firmaer sett nødvendigheten av å samle lånetilbud fra flere på en plass, slik vi gjør her på siden vår. Her kan du finne flere formidlere av lån. Disse har laget et skjema og sjekker deretter for deg og gir forslag.

Forbrukslån gjennom Centrum Finans

Centrum Finans er ikke en lånetilbyder, men denne formidleren samarbeider med syv forskjellige lånetilbydere. Det vil si at de formidler lån for andre. Å ta forbrukslån gjennom disse gjør ikke lånene dyrere. Forbrukslån gjennom denne formidleren opererer med laveste effektive rente på 14,99%, men vær oppmerksom på at det kan variere alt etter lånebeløp og andre betingelser. Lånene du finner her hos disse er lån uten sikkerhet. I tillegg kommer et etableringsgebyr på kr 650 og termingebyr på kr 45. Lån gjennom Centrum Finans har maksimum 15 år tilbakebetalingstid.

Forbrukslån hentet gjennom Lendo

Lendo er en forholdsvis ny formidler av forbrukslån. De formidler lån fra hele 12 forskjellige banker og lånetilbydere. Et skjema, og søknaden sender forespørsel til alle, deretter velger du. Dette er faktisk en av formidlerne med flest forskjellige tilbud. Lånene gjennom denne formidleren er lån uten sikkerhet. Lånebeløpene du kan søke om er mellom kr 5 000 til kr 350 000, og med tilbakebetalingstid på 1-12 år. Renten kan variere noe alt etter kredittvurderingen og andre ting, men et lån på for eksempel kr 65 000 vil gi en rente på 16,84. Lånene herfra kan søkes om over nett, faktisk over telefon også.