Forbrukslån
Forbrukslån

Når du benytter en låneagent for å skaffe forbrukslån, bør det være en som du føler kan gi deg det tilbudet du vil ha. Samtidig skal du være i stand til å stole på at de vil gjøre en god jobb for deg. Telefinans er en av de største agentene i Norge, samt den med lengst erfaring.

Kort om Telefinans

Telefinans ble dannet i 1985, og har dermed hele 30 år i denne bransjen. De samarbeider med 12 forskjellige tilbydere av forbrukslån, og det er blant annet banker som DNB, Bank Norwegian, Komplett Bank og Ikano Bank. Erfaringen til Telefinans er gull verdt for deg som kunde. Dette da de har klart seg i denne bransjen i så lang tid, hvor andre har måttet legge ned, sier noe om påliteligheten deres. Telefinans klarer også å holde tilbudene sine oppdaterte, og kom nå i 2015 også med tilbud om lån helt opp til kr 500 000.

Forbrukslånene

Telefinans sine samarbeidende banker kan tilby flere typer forbrukslån. Her finner du smålån opptil kr 75 000, og større lån opptil kr 500 000. Da det er hver enkelt bank som setter renten for det lånet du vil ha kan Telefinans kun gi deg en gjennomsnittlig rentesats. Denne ligger for tiden på 15,8%, men som sagt vil variere fra bank til bank. I tillegg gir bankene rentetilbudet utfra den kredittsjekken de tar på deg, og din økonomiske situasjon. Dermed vet du ikke helt nøyaktig rente før du sitter med tilbudene i hånden. Da kan det variere litt mellom bankene hva de kan tilby deg, utfra bankens retningslinjer for lån.