Annonse

Zmarta er finansagent for forbrukslån

Forbrukslån
Forbrukslån

De fleste av oss som låner penger, ønsker å låne til en best mulig pris. Når du tar opp et forbrukslån skal alltid banken du får lånet av tjene penger på å låne ut pengene. Du som kunde kan allikevel finne en bank som tilbyr bedre betingelser, Zmarta gjør denne sammenlikningen enklere for deg. Individuell rentefastsettelse på forbrukslån Zmarta er en låneagent som samarbeider med flere seriøse banker og låneutgivere. Blant annet samarbeider de med Ikano Bank, Santander og DNB. … Les mer

Zmarta

Forbrukslån
Forbrukslån

Finansagenten Zmarta samarbeider for tiden med 12 av de beste bankene som har forbrukslån uten sikkerhet. Selskapet har samme eiere som Centum Finans, en annen finansagent vi ofte anbefaler. Gjennom Zmarta kan du søke om lån fra kr 1 000 til kr 500 000. For de største lånesummene er den lengste nedbetalingstiden 15 år. Din søknad sendes til alle de 12 bankene og du kan potensielt motta tilbud fra samtlige. Dette letter jobben med å finne det beste lånet betraktelig. Finansagenter er også gode rådgivere dersom det er noe du lurer på i forbindelse med lånet. Selve avtaleforholdet er imidlertid mellom deg og den banken du velger.

Du kan bruke pengene du låner til hva du måtte ha behov for og det kreves ingen pant eller annen form for sikkerhet. Har du dyr gjeld fra før som du ønsker å refinansiere, kan dette gjøres gjennom Zmarta. Refinansiering gir de fleste lavere kostnader og bedre oversikt over den personlige økonomien.