Annonse

Nordiclån

Nordiclån forbrukslån
Nordiclån forbrukslån

L’EASY står bak Nordiclån, der du kan søke om lån på inntil kr 50 000. Det er Thorn Gruppen som eier L’EASY og de er i dag blant de største selskapene som tilbyr mindre forbrukslån i Norge. Det har de gjort siden begynnelsen av 70-tallet og har etter hvert opparbeidet seg en solid erfaring med lån og finansiering. Gjennom Nordiclån kan du søke om lån uten sikkerhet og du bestemmer selv hva pengene du låner skal brukes til. Det eneste Nordiclån er interessert i er at lånet blir betalt tilbake i henhold til det dere har avtalt. Blir lånet innvilget, kan du sette dine planer ut i livet uansett om pengene skal brukes til å betale en uventet regning du har fått, nye møbler eller bytte ut varmtvannsberederen.

Webfinance

Webfinance forbrukslån
Webfinance forbrukslån

Det er ikke alltid enkelt å finne vei gjennom jungelen av långivere. Det finnes etter hvert mange tilbydere av forbrukslån og andre typer lån. Mange av lånene er de samme; forbrukslån uten sikkerhet. Men, noen selskaper kaller dem for finansieringslån, båtlån eller noe helt annet. Felles for disse navnene er at det er lån hvor du ikke trenger å stå til ansvar overfor långiver om hva du bruker pengene til. Webfinance jobber sammen med Komplett Bank og tilbyr forbrukslån på opptil kr 500 000. For å få godkjent et lån på mer enn kr 250 000, bør dere være to som søker sammen. Lånet fra Webfinance har en lav rente, faktisk en av de laveste i Norge og det er dermed velegnet til å oppfylle dine drømmer. Med en lav rente og muligheten for å nedbetale lånet over sju år, vil du få en lav månedlig ytelse. Dette gir deg gode muligheter til å gjøre noen av de tingene du kanskje har drømt om, enten dette er en drømmereise, nye møbler i stuen eller nytt kjøkken.

Beste låneagent for forbrukslån i 2015?

Forbrukslån
Forbrukslån

Forskjellige låneagenter tilbyr forskjellige vilkår på forbrukslån. Derfor kan det virke vanskelig å finne låneagenten som passer for akkurat deg. Derfor tar vi her sjansen å tipse deg om noen av de vi mener er verdt å merke seg for 2015. Her finner du gode sammenlignbare renter, og antallet banker du kan søke hos er stort. Låneagenter Låneagenter har banker de samarbeider med for å tilby deg forbrukslån. Du sender inn en søknad hos agenten og du får svar fra … Les mer