Annonse

Frogtail

Frogtail Forbrukslån
Frogtail Forbrukslån

Frogtail er en del av de mer kjente gruppen Folkefinans, hvor man også finner Folkia. Frogtail kan gi forbrukslån fra kr 5 000 og opp til kr 20 000. Grunnprinsippet er som resten av Folkefinans; Lån små summer, og få en rask behandlingstid. Samtidig som lånene er på summer er også nedbetalingstiden liten (i forhold til større forbrukslån). Det vil med andre ord si, at du i de fleste tilfeller har pengene på konto samme dag som du søker. Denne formen for lån passer utmerket i små økonomiske kriser, hvor du trenger penger virkelig raskt. Samtidig som du vet at du kan betale inn hele lånet raskt. Maksimal nedbetalingstid er på 24 måneder. Klarer du å betale raskere vim det være et smart trekk. Ofte kan denne typen forbrukslån være det man har behov for i påvente av penger, som for eksempel tilbakebetaling på skatten. Vilkårene til Frogtail er enkle, og dermed passende for de fleste.

Pengi

Pengi Forbrukslån
Pengi Forbrukslån

Finansagenten Pengi samarbeider med 12 banker, der de innhenter tilbud på forbrukslån på vegne av søkeren. Lånemeglere som Pengi er en kurant løsning når man vil sammenligne flere lånetilbud, for å finne det som er mest rimelig. Å låne gjennom en finansagent koster deg ingenting ekstra, agenten får en provisjon fra banken dersom du tar opp lånet, uten at dette innvirker negativt på dine lånebetingelser. Fordi Pengi innhenter tilbud fra hele 12 banker, betyr det at det kan være en overlapp med andre finansagenter, dersom du sender inn søknad hos flere. Likevel anbefaler vi at man gjør dette, slik at man sikrer seg flest mulig tilbud. Du kan låne til hvilket som helst formål gjennom Pengi, også til refinansiering av annen gjeld. Har du mange smålån og gjeld fra kredittkort, vil det sannsynligvis lønne seg å samle de i et større lån.

Ferratum Bank

Ferratum Bank Forbrukslån
Ferratum Bank Forbrukslån

Ferratum Bank tilbyr et forbrukslån som kalles for Ekspresskreditt. Dette lånet er ganske annerledes enn andre forbrukslån, både når det gjelder størrelse og nedbetalingstid. En Ekspresskreditt er mer for et smålån eller mikrolån å regne. Det maksimale lånebeløpet du kan få er kun kr 6 000. Dette gjelder for eksisterende kunder hos Ferratum Bank, mens nye kunder kan låne maksimalt kr 4 000. Ferratum Bank tilbyr denne typen mikrolån over hele Europa, i tillegg til i land som Australia og New Zealand. Fordi alt foregår digitalt, og fordi du må underskrive søknad og låneavtale elektronisk med BankID, kan du få Ekspresskreditt uansett hvor du befinner deg. Er du for eksempel på ferie og trenger ekstra kontanter, er denne banken en av de du burde vurdere.