Annonse

Loan.no

LOAN.no forbrukslån
LOAN.no forbrukslån

Loan.no kan hjelpe deg med et større lån, om du har bestemt deg for å søke om et lån med lavere rente. Det kan være vanskelig å finne rundt i jungelen av lånetilbud som finnes på markedet. Derfor er det flere og flere som søker lån via en finansagent. Loan.no er en nettopp en finansagent og tilbyr forbrukslån via Ekspres Bank Norge. Når du sender en søknad om lån til Loan.no, vil denne gå gjennom en kredittvurdering hos nettopp Ekspres Bank. Blir søknaden godkjent, kan du se frem til å motta et tilbud om lån med fornuftige betingelser.

Du kan låne opptil kr 350 000 og lånet kan du bruke akkurat slik du bestemmer. Det er ingen som legger seg opp i om du vil benytte lånet til å refinansiere gjeld eller kjøpe nye møbler til hytta. Med en lang nedbetalingstid på inntil 15 år og en konkurransedyktig rente, har du muligheten for å slippe å betale høye avdrag hver måned. Du bestemmer selv hvor lenge du vil bruke på å betale lånet tilbake.

Låneavtale.no

Låneavtale.no forbrukslån
Låneavtale.no forbrukslån

Har du bestemt deg for å søke om et større lån, kan prosessen med å finne det rimeligste lånet ofte ta litt tid. Spesielt om du selv skal søke hos de etter hvert mange banker og finansieringsselskaper, som finnes i dag. Det kan være vanskelig å finne rundt i jungelen av lånetilbud som er på markedet. Derfor er det flere og flere som bruker en låneformidler. Låneavtale.no er en låneformidler som tilbyr lån via sine samarbeidspartnere. Dette betyr i praksis at når du sender en søknad om lån til Låneavtale.no, så vil de sende denne videre til en rekke banker. Bankene vil på denne måten konkurrere om deg som kunde og gi deg et godt tilbud, noe som kan spare deg for mye penger.

Hos Låneavtale.no, kan du låne inntil kr 500 000. Med en lang nedbetalingstid på inntil 15 år og en lav rente, slipper du å betale høye avdrag hver måned. Din søknad blir sendt til 12 ulike banker, som alle samarbeider med Låneavtale.no. Du vil da i løpet av kort tid motta de første tilbudene og kan finne fem til det tilbudet som er det billigste for deg.