Annonse

Slik tjener finansagentene penger

Forbrukslån
Forbrukslån

Denne artikkelen inneholder annonsørinnhold. Dersom du har planer om å søke et forbrukslån gjør du lurt i å søke via en finansagent. Dette er en uavhengig tredjepart som sammenligner bankene for deg, helt kostnadsfritt. Fordeler med å bruke en finansagent For den som søker lån er det kun fordeler med å bruke en finansagent, forutsatt at du ønsker et billig forbrukslån så klart. Det er svært mange tilbydere av forbrukslån i dag, og andelen aktører er voksende. For vanlige forbrukere … Les mer

Finanshjelpen

Finanshjelpen forbrukslån
Finanshjelpen forbrukslån

Er du en av dem som har flere kredittkort og kanskje brukt en del mer penger på kortene, enn det som var planen? Det er fort gjort å kose seg ekstra på ferien eller en helgetur, bruke kortet til å fornye garderoben eller kjøpe nye møbler til hjemmet. Men, når regningen kommer fra kredittkortselskapene, så kan det være mer enn vanskelig å få betalt hele beløpet tilbake med en gang. Det er her det begynner å koste mye penger, når en begynner å henge etter med betalingen på kredittkortene. Renten er høy og da blir det mange penger i løpet av et år. Penger som kunne ha vært brukt på morsommere ting.

Finanshjelpen kan hjelpe deg med å få til en bedre løsning. Ved å refinansiere kredittkortgjelden, kan det være mye penger å spare i renteutgifter. Finanshjelpen samarbeider med ulike partnere innen bank og finansierings. Ved å søke om et lån for å refinansiere gjelden din hos Finanshjelpen, vil de hjelpe deg med å finne gode tilbud. Du kan låne inntil kr 400 000 og nedbetale et slikt lån over 12 år. Søknaden sendes til Finanshjelpens samarbeidspartnere og disse vil sende deg tilbud i løpet av et par dager. Dette er helt uforpliktende og du velger selv om du vil benytte deg av dem.

Bank2

Bank2 refinansiering
Bank2 refinansiering

Med et refinansieringslån hos Bank2 er det mulig å få tilbake kontrollen over økonomien. Med flere kredittkort og kanskje et eller flere forbrukslån er det enkelt å komme på etterskudd når regningene skal betales. Renten er høy og dermed blir det mye penger som må betales i renteutgifter. Dette kan igjen være med på å få økonomien til å skli ut og da begynner problemene. Blir ikke regningene betalt til tiden, så går det ikke lenge før en betalingsanmerkning eller flere har blitt registrert.

De fleste bankene gir ikke ut lån om du har en betalingsanmerkning eller noen aktive inkassosaker. Men, med Bank2 er det litt annerledes. Har du egen bolig, hytte eller annen fast eiendom som kan stå som sikkerhet, kan du søke om lån til å refinansiere gjelden din. Bank2 tilbyr lån fra kr 100 000, med mulighet for å nedbetale lånet over 25 år. Sammen med en lav rente, kan du slippe med å betale et lavt månedlig beløp og bli kvitt den dyre kredittkort gjelden.