Annonse

Hvorfor er lav rente viktig ved opptak av forbrukslån

Forbrukslån
Forbrukslån

Når du ser etter et forbrukslån så er det mye fokus på spesielt rentenivå, hvor mye du kan låne og lengden på nedbetalingen. Dette er også viktige detaljer når det gjelder lån. Størrelsen på lånet er viktig i forhold til hva du trenger pengene til. Skal du legge nytt tak og ikke har fått lagt penger til side, så hjelper det lite å søke om et forbrukslån hos en bank som har en grense på kr 50 000 for slike lån. … Les mer

Instabank

Instabank forbrukslån
Instabank forbrukslån

Det skjer fra tid til annen at en ny bank åpner her til lands og Instabank er en av de nyeste bankene i Norge. Dette er en digital bank som tilbyr sparing samt lån til refinansiering eller forbrukslån. Banken har lange åpningstider, noe som betyr at du kan komme i kontakt med bankens kundeservice det meste av dagen. Faktisk holder de åpent fra 08.00 til 23.00, og bankens dedikerte ansatte vil prøve å hjelpe deg med de spørsmål du måtte ha. 

Hos Instabank kan du søke om forbrukslån på maksimalt kr 500 000 og lånet kan du bruke til de prosjektene du ønsker. Uansett om du har fått et behov for å få betalt en ekstra regning, hvitevarene må byttes eller kjøkkenet trenger til å bli pusset opp, så kan du problemfritt bruke lånet til dette. Instabank har en fleksibel nedbetalingsordning og du kan velge mellom nettopp den fleksible nedbetalingen eller et fast beløp hver måned i et fastsatt antall år. Den lengste nedbetalingsperioden er på 15 år, men ikke glem at lang nedbetaling medfører dyrere lån.

Fokuslån

Fokuslån
Fokuslån

Alle kan komme i en situasjon hvor man trenger ekstra penger. Det kan skje fra tid til annen at det dukker opp utgifter vi ikke hadde forventet, bilen går i stykker eller møbler må byttes ut. Da kan et forbrukslån være en løsning og hos Fokuslån er det mulig å låne mindre beløp i størrelsesorden fra kr 10 000 til kr 75 000.

Den nominelle renten hos Fokuslån, ligger på mellom 16,9% og 23,87%. Hvor lang tid du vil bruke på å betale tilbake lånet kan du bestemme selv, dog maksimalt 80 måneder. Hos Fokuslån kan du begynne nedbetalingen med en rente- og avdragsfri periode, velg mellom 30, 60 eller 90 dager. På den måten får du litt ekstra tid før du begynner på tilbakebetalingen. Og skulle du få penger tilbake på skatten, så kan du betale deler eller hele lånet tilbake om du har lyst, uten at det koster deg noe ekstra.