Annonse

Hvordan finne beste forbrukslån

Forbrukslån
Forbrukslån

Med beste forbrukslån mener vi det lånet som har kostet deg minst den dagen du har tilbakebetalt hele lånebeløpet inklusive alle kostnader. Men, det er også et par andre faktorer som kan være viktige for hva som er ”best”, for eksempel fleksibilitet og hvor raskt lånet kan skaffes. Behovet ditt virker også inn. Et annet eksempel er at mange vil ha penger i bakhånd som en sikkerhet dersom noe uventet inntreffer, for eksempel utgifter til reparasjoner av bil, ny vaskemaskin, … Les mer

re:member lev

re:member lev forbrukslån
re:member lev forbrukslån

re:members kredittkort er ofte blitt kåret til et av markedets beste kort. Nå har selskapet også fått et nytt tilbud til lånekunder, lån uten sikkerhet. Lånet har de kalt re:member lev. Her kan en få lån ned til kr 10 000 og opp til kr 350 000. Da dette, som tidligere nevnt, er et lån uten sikkerhet trenger du ikke stille noe i pant for pengene. Lånebeløpet kan du bruke som du ønsker selv. Mange banker har maksimal nedbetalingstid på denne typen lån til 15 år. re:member gir 3 år mindre, altså 12 år. Dette vil faktisk være en fordel for deg, da raskere nedbetalingstid betyr mindre i ekstrakostnader, som rentene. Det er fritt frem for alle å søke om dette lånet så sant du er fylt 18 år. I tillegg må du ha fast inntekt og ingen aktive betalingsanmerkninger. re:member kan også tilby deg refinansiering av smålån og annen kredittgjeld, slik at du kan spare en god slump penger totalt sett. Et av kjennetegnene til selskapet er den gode kundeservicen samt fleksibilitet. Dermed en bank verdt å sjekke ut.

L’EASY Minilån

L'EASY Minilån forbrukslån
L'EASY Minilån forbrukslån

L’EASY Minilån er et forbrukslån spesielt tilpasset pengekniper og situasjoner der man trenger en liten sum raskt. Her kan du få mellom kr 5 000 og kr 10 000 utbetalt på dagen, såfremt du har full klaff tidsmessig. Tilbakebetalingstiden er enten 12, 24 eller 36 måneder, alt ettersom hvilken sum du vil låne og hva du ønsker selv. L’EASY har også større lån på inntil kr 50 000 dersom man har større behov for penger, men til litt andre betingelser. Det kreves i alle tilfeller ingen sikkerhet for lånene. Det typiske formålet for denne typen lån er når man får akutte pengekniper som må løses umiddelbart. Et eksempel kan være dersom du vil slå til på et godt tilbud, og ikke har tid til å vente på neste lønning eller tilsvarende. Vi kjenner til flere tilfeller der folk har løst småkniper i forbindelse med ferie i utlandet, med denne typen lån. Betingelsene for smålån er prosentvis noe dyrere enn mange andre forbrukslån, men L’EASY Minilån er i så måte et av de bedre.