Forbrukslån
Forbrukslån

Leter du etter et forbrukslån på dagen? Det er absolutt ikke umulig å skaffe seg noe slikt i det moderne Norge, men man er da avhengig av å velge riktig tjeneste. Et alternativ kan være å søke om lån direkte hos en bank, men et enda bedre et (spør du oss) vil være å søke via en låneformidler.

Rask behandling og rask utbetaling

For mens enkelte banker bruker flere dager på å behandle søknader, og minst like lang tid på å utføre utbetalinger, så går det som regel raskere dersom man søker hos en låneformidler. For å ta et konkret eksempel på en stor, norsk formidler av forbrukslån i Norge, så gir Lendo deg en garanti at du får svar på dagen.

Svar på dagen betyr nødvendigvis ikke at man får utbetalt pengene på dagen, men i mange tilfeller og hos de mest moderne internettbankene gjør det faktisk det. Så moderne har nemlig forbrukslån blitt!

Flere norske låneformidlere

Dersom du ikke ønsker å søke om et forbrukslån hos Lendo, så finnes det flere gode alternativer på det norske markedet. Tre av de mest populære etter den nevnte er Axo Finans, Centum Finans og Finansiering24.

Alle disse tre tilbyr de samme tjenestene, men samarbeider med ulike banker om å tilby forbrukslån og vil følgelig ha noe ulike vilkår og betingelser.