L'EASY forbrukslån
L'EASY forbrukslån

Forbrukslån kan som kjent benyttes til det en ønsker, og det er ikke alltid det handler om de store summene. Kanskje er det bare de ekstra tusenlappene til gutteturen til Praha som mangler. Heldigvis finnes det banker som er villig til å gi deg små lån, faktisk helt ned til kr 5 000. Minilån fra L’EASY er et av disse tilbudene.

Fordelen med små forbrukslån

Det er kanskje feil å si at det er fordeler med å ta lån, da det er ekstrautgifter. Men – vi drister oss likevel å se litt på fordelene ved et lite lån kontra et stort. Det man kaller et smålån ligger i størrelsesordenen kr 1 000 og opp til kr 10 000. Renten på disse lånene kan være noe høyere enn et større lån, men på grunn av nedbetalingstiden vil det spille liten rolle. En kort nedbetalingstid gjør at små forbrukslån totalt sett ikke koster så mye ekstra. I tillegg, til lave totalkostnader, vil det være enklere å få et smålån enn et større usikret lån. L’EASY er en av bankene som kan tilby deg denne formen for lån.

Små forbrukslån fra L’EASY

L’EASY tilbyr flere typer forbrukslån, og et av tilbudene er minilån. Her låner man mellom kr 5 000 og kr 10 000. Nedbetalingstiden kan du velge selv, men den er maksimalt 3 år. Utenom, den fastsatte nedbetalingstiden, kan du selvfølgelig velge å betale inn så raskt som du selv ønsker. Effektiv eksempelrente er 34,53%, om du låner kr 5000 over et år. Denne renten ser mye ut, men i faktiske kostnader utgjør det lite. Renteutgiftene vil da faktisk være kun kr 375,50. Kommer du godt utfra kredittsjekken vil din rente bli enda lavere, og kostnadene enda mindre.