Nordax Bank forbrukslån
Nordax Bank forbrukslån

I tilbudene på forbrukslån er det mye å velge i, og ikke alltid like enkelt å finne frem i alt. Nordax er en av disse benkene, og her finner du også usikrede lån. Lånene er på høyde med enhver annen bank, og er verdt en sjekk. Tilbudene er gode, og vi anbefaler dem gjerne, men du skal selvfølgelig passe på å sammenligne det selv.

Nordax Bank

Denne banken har avdelinger i flere land. Du vil finne den i hele Skandinavia og i Tyskland, men hovedkontoret ligger i Sverige. Selv, om dette er en utenlandsk eid bank må den forholde seg til norsk lovgivning. Dermed er du like trygg der som i andre banker. Dette året har banken vært i drift i 10 år, og populariteten i Norge er oppadgående. Nordax kan tilby deg forbrukslån, sparing og forsikring i forbindelse med eventuelle lån. Vilkårene tilsvarer mange andre banker, som for eksempel med aldersgrense på 23 år og ingen betalingsanmerkninger.

Forbrukslånet

Finansselskapet Nordax kan tilby deg opptil kr 400 000, og ned til kr 10 000, i usikret lån. Tar du opp lån opp mot maksimalt lånebeløp, kan du få 15 års nedbetalingstid. Pr i dag kan Nordax tilby en nominell rente mellom 7,90% og 18,90%. Gebyrene ligger på kr 65 i terminen, samt kr 1 475 i etableringsgebyr. I den effektive renten vil disse summene ligge innbakt i rentesatsen. Renteeksemplet viser en effektiv rente på 18,09% for lån på kr 65 000. Da betaler du det ned over 5 år. Det er ikke gitt at dette er rentesatsen du får. Etter en kredittsjekk kan du komme bedre ut, og kredittscoren din er god.