Forbrukslån
Forbrukslån

Når vi tar opp et forbrukslån kommer det til en del kostnader kun ved inngåelse av lånekontrakten. Dette er det en kaller et etableringsgebyr. Gebyret er en slags betaling til banken for de offisielle papirene og arbeidet de gjør rundt opptakelse av lånet. Beløpet varierer alt etter hvilken bank du benytter. Det vil være penger spart om en kan låne uten dette gebyret.

Santander Flexilån

Santander er en av de virkelige store finansinstitusjonene på verdensbasis, og nå kommer de med et enestående tilbud, forbrukslån uten sikkerhet. Du kan låne fra kr 10 000 og opp til kr 350 000. Det som er unikt med dette lånet er ordningen på etableringsgebyr. Lån opptil kr 70 000 kommer uten etableringsgebyr. Det vil si at du faktisk sparer kr 950 i forhold til de som tar opp høyere lån. Da lån over kr 70 000, og oppover, har dette beløpet i etableringsgebyr. I tillegg vil det tilkomme termingebyr på kr 45, uavhengig av lånebeløpet. Rentene på Flexilån er også gunstig. Tar du opp et lån på kr 65 000 over 5 år vil den effektive renten være på 16,33%.

Flexilånets betingelser

I utgangspunktet kan alle søke om dette lånet, så lenge man har fylt 25 år. Det settes i tillegg en del andre betingelser for dette lånet fra Santander. Du må ha bodd i Norge de siste 3 årene, samt ha en årsinntekt på kr 200 000. Rentene du får settes utfra en individuell vurdering, og her settes en hovedbetingelse for dette forbrukslånet; du kan ikke ha aktive betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker. Fyller du disse kriteriene og sender en søknad på nett er behandlingstiden rask og effektiv. Forbrukslån opp til maksimalsum har en nedbetalingstid på hele 12 år.