Pengi Forbrukslån
Pengi Forbrukslån

Om du vil ha hjelp med å finne det beste forbrukslån for din situasjon, er finansagenten Pengi et godt valg. Før du leser videre må du likevel forsikre deg om du kvalifiserer til deres hjelp. Om du er over 21 år gammel, og har en norsk bankkonto, og en gyldig e-postadresse, samt et norsk mobilabonnement, er du på god vei. For at alt av søknader skal kunne gå kjapt og smertefritt er det også viktig at man har en BankID. Les: Dette er BankID.

Pengi er en moderne formidler av forbrukslån

Utviklingen av bank via internett har skutt fart etter at BankID-brikken kom på markedet. Pengi har tatt hensyn til dette. Det er ikke lenger nødvendig å signere noe på papiret, for så å vente i to uker før ting er behandlet. Søknaden finner man på Pengi sin hjemmeside. All informasjon, det være seg søknaden, eller annen informasjon sendes digitalt. BankID-brikken gjør det nemlig mulig å signere over internett. Dette er like gyldig som den gamle underskriften på papir, men langt raskere. Sender man Pengi en søknad på morgenen, har man svaret før middag. Hvordan kan man få forbrukslån raskt?

Tilbud fra 12 forskjellige banker

Om søkerens ønsker stemmer overens med bankenes tilbud, kan man regne med å få svar fra opptil 12 banker, når man søker ved hjelp av Pengi. Det er ikke alltid det passer. Ikke alle banker tilbyr de største lånene, og ikke alle banker tilbyr de minste lånene. Alt i alt sikrer man seg likevel en god oversikt over hvilke forbrukslån som er tilgjengelige, og til hvilken pris. Slik finner man det beste forbrukslån, samtidig som man sparer tid og penger.

Sjekk vår hjemmeside for tips.