Forbrukslån
Forbrukslån

Har en større investeringer fremfor seg er det gunstig å vurdere et forbrukslån. Dette gjelder spesielt for deg som ikke har mulighet til å stille sikkerhet for lån med store lånesummer. Du vil finne at mange banker kan gi deg gode tilbud.

Forbrukslån opptil kr 500 000

Det er ikke alle som kan stille sikkerhet for store lån. Dermed er et forbrukslån uten sikkerhet en løsning. Det finnes nå banker som tilbyr helt opp til kr 500 000 i slike usikrede lån. To av disse er Bank Norwegian og OPP Finans. Selv om lånesummene er like varierer betingelsene for lånet, renter og gebyrer. Derfor bør du sammenligne tilbudene du får, før du bestemmer deg for en bank foran den andre. Det du skal se på er hvilken effektiv rente du kan oppnå. Dette vil du få oppgitt om du sender en søknad til banken. Her hos oss vil du finne bankenes eksempler for lån opptil kr 65 000. Denne renten vil ikke være reell for et høyt lån, men kan selvsagt gi deg en pekepinn om hvem som er mest gunstig å benytte.

Forbrukslån opptil kr 400 000

Selv om enkelte banker låner ut kr 500 000 er du kanskje ute etter et litt mindre lån, men likevel godt opp i hundretusen-kroners-klassen. Kanskje noen av bankene som har øvre lånegrense på kr 400 000 er et bedre alternativ for deg? Komplett bank og Nordax Finans har øvre lånegrense på kr 400 000, uten sikkerhet. Betingelsene er noe forskjellige. Det kan være greit å legge spesielt merke til nedbetalingstiden. Komplett tilbyr deg å velge hvor lang tid du trenger for å innfri lånet, mens Nordax har maksimal nedbetalingstid på 15 år.