Forbrukslån
Forbrukslån

Det er flere ting man må vurdere når en tar opp lån. Det er renter og andre betingelser, samt hvilke gebyr som tilkommer. Forbrukslån har oftest etableringsgebyrer og termingebyrer. Noen aktører tilbyr lån uten disse, eller med lave gebyrer. Det kan lønne seg å sjekke disse og nøye før en bestemmer seg. Det kan være penger å spare, da høye gebyrer over tid kan bli rimelig mye penger totalt. Slik velger du best forbrukslån.

GE Money Bank

GE Money Bank ble etablert så tidlig som på midten av 1940-tallet. Banken har vokst seg til å bli en av Norges største tilbydere av lån og kreditter. Hos denne banken er det et bredt utvalg og de fleste vil finne noe som passer dem. Rentene for forbrukslån starter på 7,9%, men vær obs på at den antakelig vil bli høyere for de fleste. Det beste med denne bankens lån er; ingen etableringsgebyr. Dermed har man mest sannsynlig spart rundt 1000-lappen ved å ta lånet her. Termingebyret er på kr 45, så absolutt overkommelig, men vær likevel klar over at lang betalingstid betyr flere termingebyrer, og dermed også dyrere.

Santander Consumer Bank

Santander er en internasjonal gigant i finansverden, de er et av verdens største finanskonsern. De er også av betydelig størrelse her i landet også, faktisk ligger hovedkontoret for Santander Norden i Norge. Konsernet tilbyr kreditter og forbrukslån som passer de fleste. Rentene på lån begynner på 9,4%. Renteutgangspunktet er ikke av de laveste, men likevel har lån her sine klare fordeler, som veier opp for dette. Ingen gebyrer! Lånene har ingen etableringsgebyrer og ikke termingebyrer. Det vil i lengden telle mye, spesielt om man har maksimal nedbetalingstid.