Det er selvfølgelig varierende hvor mye penger man trenger å låne. Noen trenger kun et par tusen, mens andre trenger flere hundretusen kroner. Det er du som styrer hvor mye du skal låne, og du finner banker som låner deg et forbrukslån helt opp til kr 500 000.

Store lån

Det er mange årsaker til at man kan trenge et forbrukslån opp i hundre-tusen-kroners-klassen. Det er du, som søker, som bestemmer lånesum og hva du skal benytte pengene til. Derfor er det viktig å være sikker på hva en kan håndtere av ekstra utgifter. Flere banker låner deg usikrede forbrukslån med en øvre grense på kr 500 000. Det gir deg muligheten til å finansiere større prosjekter, som for eksempel kjøp av bil. Før man tar opp et slikt stort lån bør man sammenligne tilbud, slik at en søker det lånet som passer deg best. Samtidig vil man ha en god rente, og minst mulig av andre gebyrer.

Du kan låne kr 500 000

Her hos oss finner du lån opptil kr 500 000. Trenger du summer av denne størrelsen kan blant annet Bank Norwegian og OPP Finans være noen alternativer. Eksempelrenten ligger rundt 17-18%, men dette er for lån på kr 65 000 nedbetalt over 5 år. Når du får tilslag om et lån på kr 500 000 vil din rente være noe annen. Dette basert på lånebeløpet, nedbetalingstiden og din privatøkonomi. Det vil si at hvilken rente du får bestemmer disse bankene etter at de har kredittsjekket deg. Kommer man dårlig ut på en kredittsjekk kan man oppleve at en ikke får lån i denne størrelsesordenen, men på lavere lånebeløp.