Axo Finans forbrukslån
Axo Finans forbrukslån

Alle vil gjerne ha det beste og rimeligste lånet. Det betyr at man må sammenligne forskjellige tilbud opp mot hverandre. Når du begynner letingen, og sammenligningen, vil du fort oppdage at det kan ta tid. Det blir fort til at man da bare velger noen, «første og beste», for man begynner bli lei. Bruk heller Axo Finans til å finne et forbrukslån som passer deg.

Finansagenten Axo Finans

Her hos oss finner du mange gode finansagenter, og en av disse er Axo Finans. Axo Finans samarbeider med flere banker om å gi deg et godt tilbud på forbrukslån. Alle disse bankene kan tilby noenlunde like tilbud, men de er ikke alltid 100% like. Det er nettopp dette som gir deg fordeler. Du sender inn en søknad og mottar opptil seks forskjellige tilbud. Deretter kan du velge det lånet som er rimeligst totalt sett. Blant bankene Axo samarbeider med finner du blant annet yA Bank og Bank Norwegian. Det er mulig å søke om opptil kr 500 000 i usikret lån gjennom Axo. Pengene velger du selv hva går til. Det kan være refinansiering av annen gjeld eller en investering.

Søke er enkelt

Å sende inn en søknad om forbrukslån gjennom Axo er gratis. Du fyller enkelt og greit ut søknadskjemaet på finansagentens hjemmeside, og sender inn. Axo Finans sender denne søknaden videre til de bankene de samarbeider med. Deretter foretar bankene (hver for seg) en kredittsjekk på deg. Utfra denne sjekken setter hver enkelt bank renten. Når du så får de forskjellige tilbudene kan du velge det rimeligst. Du har ingen forpliktelser ovenfor de bankene du velger å ikke benytte. Eksempelrenten (i gjennomsnitt) ligger i dag på 15,84% for kr 65 000 i lån, som betales over 5 år.