Forbrukslån
Forbrukslån

Forbrukslån kommer, som kjent, i mange varianter og lånebeløp. Hva en egentlig har behov for bør bestemme hva man leter etter. Trenger man kun opp mot kr 40 – 60 000 i lån? Da er det hva som er beste smålån som gjelder.

Smålån

Ordet smålån kan nok tolkes på flere måter. Vi tolker et smålån til alt fra kr 1 000 og opp mot kr 70 000, som et smålån. Lån i denne størrelsesordenen er det mange som kan tilby. Det trenger ikke være at de ikke tilbyr mer i lån, men de har gode betingelser på summer opp mot det vi kaller smålån. Denne formen for forbrukslån tar man ofte opp om det er «småtterier» en skal benytte pengene til. Det kan være nye hvitevarer, eller for eksempel reparasjon på bilen. Når du leter etter det beste smålånet bør du sammenligne tilbudene godt. Ta også med banker som tilbyr store lån, da de kanskje kan tilby deg gode betingelser. Kanskje bedre enn de som har spesialisert seg på smålån?

Beste smålån

Det er ikke å komme fra at vi har noen favoritter. Santander Consumer Bank kan tilby et godt smålån, opptil kr 70 000. Får du beste effektive rente på kr 70 000 ligger den på kun 12,57% (nedbetalingstid 5 år). Denne renten er inklusive alle gebyrer. Tilsvarende lån fra re:member gir en effektiv rente på 7,95%, hvis du får beste rentetilbudet. Velger du å betale ned lånebeløpet raskere enn 5 år vil de totale kostnadene bli enda lavere. Du vil finne andre banker som kan tilby gode betingelser, og kanskje er låneagenter, og deres tilbud, det du leter etter.