Forbrukslån
Forbrukslån

På nett finner du guide til forbrukslån, og mange av dem. Det som utmerker seg er at mange er en samling banker og hva de tilbyr. Det finner du her hos oss også, men en guide til forbrukslån bør være mer enn hvor mye penger man kan få tak i. Noen tips til hva en bør tenke over, og annet, vil være greit. Spesielt om du aldri har søkt et usikret lån tidligere.

Før du søker forbrukslån

Når du har bestemt deg, for å søke et forbrukslån, er det enkelte ting en skal huske. Det første er at man aldri skal låne mer enn det man trenger. Renten er såpass høy, at selv om det frister med noen ekstra tusen bør man la vær. Deretter begynner jakten på banker, som kan tilby deg det du er ute etter. Her sammenligner man de forskjellige bankenes tilbud. Sjekker du vår guide finner du banker som tilbyr det meste av usikrede lån. Du må se på de totale utgiftene, via renteeksemplene. Eksemplene er en pekepinn på hva du kan forvente deg.

Guide til søkeprosessen

Når du har bestemt deg for hvilken bank du vil søke forbrukslån er resten ganske enkelt. Bankens hjemmeside inneholder guide til hva du skal gjøre. Det er rett og slett bare å følge dette. Det du skal ha klart på forhånd er BankID (elektronisk signering av søknad) og eventuelle vedlegg (lønnslipp, skatteseddel osv.). Det er viktig at du fyller inn alt du blir bedt om. På den måten slipper du forsinkelser for at banken må finne opplysningene selv. Banken mottar søknaden, og foretar en kredittsjekk (kredittsjekken bestemmer renten du blir tilbudt). Deretter får du tilbudet fra banken, og velger så om du vil slå til eller ikke.