Forbrukslån
Forbrukslån

Santander Consumer Bank har på kort tid rukket å bli et populært alternativ blant de som tilbyr forbrukslån i Norge, og spesielt etter at de kjøpte GE Money Bank fikk de en stor brukermasse. Det finnes mange grunner til at folk velger forbrukslån fra Santander, men blant de viktigste er lave effektive renter, høye lånegrenser og en god oversikt i nettbanken. Husk også at banken vil basere rentebeløpet på din kredittverdighet, og dersom du har en god privatøkonomi kan du ende opp med å betale lave rentebeløp.

Prisene for Santander forbrukslån

For det første slipper du å betale noen avgifter for å etablere lånet. I tillegg har banken kr 0 i termingebyr, og fjerningen av disse to avgiftene har gitt banken mulighet til å tilby en ekstra lav effektiv rente. Husk likevel at dette unntaket kun gjelder for lånebeløp opp til kr 70 000. I skrivende stund tilbyr banken en effektiv rente på 16,7 prosent til sine beste kunder, og dette er svært lavt sammenlignet med mange andre banker i Norge som ofte kan belaste deg et sted mellom 25-30%. I tillegg er det viktig å huske at Santander skiller mellom forbrukslån og privatlån, hvorav et lån regnes som et privatlån dersom det overstiger kr 70 000.

Slik skaffer du et forbrukslån fra Santander

Banken gjør det ekstra enkelt for deg å søke om forbrukslån ved at du kan signere elektronisk i nettbanken. Du kan enkelt sende inn en søknad om forbrukslån hos Santander her, og du vil motta svar innen kort tid. Selskapet er først nødt til å utføre en kredittsjekk av privatøkonomien din, men dette tar som regel kort tid. Så fort du har signert for lånet i nettbanken vil det gjøres tilgjengelig innen én til to virkedager på bankkontoen din.