For den som er usikker på om han har funnet det beste forbrukslån som markedet har å by på (slik velger du best forbrukslån), anbefaler vi vanligvis en finansagent, som hjelper med å tråle gjennom hva markedet har å by på. Slik som det i dag finnes mange tilbydere av forbrukslån, finnes det også en mengde finansagenter som higer etter å formidle kunder til banker. Tjenesten skal alltid være gratis, jf. Finansavtaleloven. Derfor er det ingenting som hindrer at man hyrer inn en finansagent. Finner man en seriøs og dyktig aktør, sparer man nemlig større summer, både på kort og lang sikt.

Vår oversikt over Norges beste forbrukslån

Selv om vi på våre sider allerede presenterer de beste forbrukslån som finnes i Norge, er det likevel ikke dumt å hyre inn en finansagent. Den eneste haken er at finansagenten kun blir betalt når han formidler deg til en bank, og en avtale inngås. Så lenge du som kunde er klar over dette er det likevel ikke et problem. Det er alltid uforpliktende å søke om forbrukslån, og kunden trenger kun å takke ja, hvis han liker avtalen som blir presentert.

Seriøse finansagenter som CompareKing og Zen Banking

Det viktigste som man bør ta hensyn til, når man ser etter en finansagent er at man finner de beste på markedet. Derfor har vi også satt sammen en oversikt over de beste finansagentene i Norge. Nykommerne for 2016 er CompareKing og Zen Banking. Selskapene er seriøse og solide, og henvender du deg til dem, får du raskt hjelp med å finne den beste låneavtalen for din situasjon.