Forbrukslån
Forbrukslån

Har du bestemt deg for å ta et forbrukslån er det noen ganger litt kronglete å lete opp ett og ett tilbud. Det være seg hos banker eller lånetilbydere. Tilbudene er mange og det er lånetilbydere i fleng. Det kan være litt av en jobb å sortere ut hvilke betingelser og renter hver enkelt har. Låneagenter har gjort jobben for deg. De samarbeider med låntilbyderne slik at du kan fylle inn et skjema og motta tilbud fra flere.

Forbrukslån gjennom Axo Finans

Axo Finans er det man kaller en låneagent. De samarbeider med lånetilbydere om å gi deg tilbud på lån. Når du fyller inn søknad om forbrukslån hos disse vil du få tilbud fra bl.a. yA Bank, Bank Norwegian og Santander. Hos Axa Finans kan du finne lån fra kr 10 000 og opp til kr 400 000. Nedbetalingstiden er opp mot 15 år, alt etter størrelsen på lånet. Rentenivået er godt, for eksempel vil et usikret lån over 5 år på kr 65 000 gi en effektiv rente på 15,84%. Etableringsgebyret er på kr 950 og termingebyret er på kr 45.

Låneagenten Real Finans

Real Finans er en av Norges eldste formidlere av forbrukslån. I hele 27 år har de hjulpet nordmenn å finne det riktige lånet. Hos denne låneagenten kan du finne lån helt opp til kr 400 000. Lånene krever ikke at du stiller noe i sikkerhet for beløpet. Effektiv rente ligger i sjiktet rundt 16% +, men vil variere med individuell vurdering og kredittsjekk Det er enkelt å finne riktig lån fra for eksempel yA Bank, Collector eller GE Money Bank hos Real Finans. Fyll inn skjemaet og søknaden sendes til alle de ti samarbeidspartnerne deres.