Forbrukslån
Forbrukslån

Når du fortjener en ferie, men ikke har tid til å vente på feriepengene, kan et lån være løsningen. Et forbrukslån uten sikkerhet er tilgjengelig for alle som har en fast inntekt, og pensjonen er å regne som en fast inntekt. Det trenger jo ikke være snakk om store summer og mange utlånere tilbyr lån fra kr 5 000 og oppover. En tur til varmere strøk ut på vinteren er sunt for både kropp og sjel og det er nå på høsten vi kan slå til på de gode tilbudene. Prisene er ofte lavere når vi bestiller i god tid i forveien.

Kort tilbakebetalingstid

Mange banker gir deg muligheten til å selv bestemme hvor fort du vil betale tilbake lånet. Tar du et forbrukslån på mellom kr 10 000 og kr 20 000, vil du raskt kunne betale det tilbake uten å ha en høy inntekt eller pensjon. Et slikt lån kan være en fordel når det gjelder å slå til på et godt tilbud. Mange turoperatører gir gode avslag på sydenturer til vinteren som kjøpes allerede nå på høsten. Lånet kan faktisk være tilbakebetalt allerede før du drar.

Enkel informasjon

De fleste av oss sliter med å forstå bankenes språk når det kommer til lån, renter, fradrag, gebyrer og slikt. Av den grunn prøver bankene og utlånerne å gjøre prosessen enklere for oss. Alt du trenger å gjøre er å søke. Banken vil så gi deg et tilbud og dermed har du helt konkrete tall å forholde deg til. Du har ikke forpliktet deg til noen ting før du eventuelt skriver under på lånekontrakten. Det koster heller ingenting å søke og få vurdert sin søknad. Derfor lønner deg seg å søke om den samme summen hos flere banker, deretter slår du til på det beste tilbudet.