Forbrukslån
Forbrukslån

Det fins utallige eksempler på mennesker som har klart å skape et levebrød ut av sin hovedinteresse. Det begynner gjerne som en hobby, hobbyen utvikler seg og konturene av en potensiell inntektskilde trer frem. Med litt investering kan man nå målet, men det er kanskje vanskelig å finne investorer? Nå kan et forbrukslån uten sikkerhet være løsningen. Hva du skal bruke pengene til er din egen lille hemmelighet, foreløpig.

Forbrukslån med potensiale

Mange forretningsfolk gjør penger av å investere penger, men selv skaper de ingenting, bortsett fra mere penger. Mange av oss har derimot en stor interesse, en hobby eller lidenskap som vi ser økonomisk potensiale i, men som storkapitalen nok ikke vil bry seg om. For slike gründere er det ofte ikke så mye som skal til for å kunne realisere drømmen. Da er det godt å vite at man kan få et forbrukslån. Lånet gis uten sikkerhet og det spørres heller ikke om hva pengene skal brukes til. Med disse pengene kan du skaffe deg utstyret som trengs for å ta skrittet helt ut.

Invester ditt forbrukslån

Et forbrukslån uten sikkerhet er i enkelte tilfeller dyrt, og slike penger lønner det seg ikke å investere i tradisjonell forstand. Men å investere i sitt eget prosjekt kan vise seg å være lønnsomt. Hos f.eks. yA Bank kan du få et slikt lån hvis du; har en fast inntekt på minst kr 200 000 i året, er over 23 år, og ikke har noen aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger. Lånestørrelsen er inntil kr 400 000. Dette er betingelser som de aller fleste voksne mennesker oppfyller. Det er kanskje ikke så store summen du trenger og med en normal inntekt kan du ha lånet ute av verden på kort tid.