Forbrukslån
Forbrukslån

Det er ikke alle som kan ta seg råd til å kjøpe en flunkende ny bil, det kan dessuten ofte være like gunstig å kjøpe en brukt. Når vi vil kjøpe bruktbil, må vi ofte ha alle pengene selv. Skulle vi bli tilbudt en nedbetalingsordning fra en bilforhandler, er dette ofte også en meget dyr løsning. Med et forbrukslån uten sikkerhet kan den etterlengtede bilen raskt bli din. Du betaler den umiddelbart og kjører avgårde.

Vær først ute

Du har kanskje vært på jakt etter en bruktbil en stund, men opplever stadig vekk at de beste tilbudene forsvinner før du i det hele tatt rekker å ringe? Grunnen til dette er ofte at mange som er i samme situasjon som deg, sitter på en klar pengesekk og kan slå til med det samme tilbudet melder seg. Selv må du kanskje regne på det, vurdere litt frem og tilbake, ta en titt eller to på bankkontoen etc. Med et fleksibelt forbrukslån i bakhånd kan også du være den som er først ute!

Forbrukslån på vent

Sett en øvre grense for hvor mye bilen din skal koste og tilegn deg god oversikt over markedet. På denne måten burde du kunne sette en tidsbegrensning på ditt bilkjøp. Gi deg selv f.eks. 1 måned og ta så opp et forbrukslån som dekker hele, eller deler av, bilkjøpet. Nå har du pengene klare og kan reagere med det samme du finner drømmebilen. Hos de fleste utlånere kan du velge den tilbakebetalingsordningen som passer deg, og din økonomi, aller best. Når du undersøker forskjellige lånemuligheter, bør du finne ut hvilke lån det ikke løper renter på så lenge lånet står ubrukt. God tur.