Forbrukslån
Forbrukslån

Trenger du et skikkelig saftig forbrukslån – si tett opp mot kr 500 000? I så fall vil det absolutt være mulig, i alle fall dersom du har den økonomien som skal til. For flere banker står klar til å tilby deg et lån av en slik størrelse, men det krever naturligvis at du kan dokumentere for banken at du «tåler» et slikt lån.

Vil kreve mye av deg

De fleste norske banker har et krav om at du tjener minst kr 150 000 til kr 200 000 i året før de i det hele tatt låner deg penger. Dermed er det rimelig å anta at man må tjene ganske mye mer for å få godkjent søknaden om et såpass stort lån.

Som kjent er forbrukslån uten sikkerhet, slik at man ikke kan gjøre særlig mye for å senke risikoen for banken. Derfor vil renten også kunne bli noenlunde dyr for deg som låner såpass mye, men umulig er det selvfølgelig ikke.

Hvem tilbyr slike forbrukslån?

Skal du søke om et forbrukslån på kr 500 000, eller tett oppimot, så anbefaler vi at du sjekker ut lånet fra enten Komplett Bank (kr 400 000) eller Bank Norwegian (kr 500 000). Begge gir deg gunstig rente og ellers fleksible betingelser, slik at du kan låne såpass store summer uten at det bør by på problemer for den hverdagslige økonomien din.