Forbrukslån
Forbrukslån

Forbrukslån har den fordel at de kan brukes til det meste. Den eneste ulempen er at du må betale en høyere rente enn på vanlige lån og du bør derfor tenke deg om og ikke låne mer enn det du trenger. Det kan likevel skje for alle at det kan bli nødvendig med et lån, spesielt om det skjer noe uventet. Bilen er vanskelig å unnvære for de fleste og må den repareres så koster det gjerne en del penger og det hele kommer alltid på et dårlig tidspunkt. Har du ikke fått lagt penger til side som en ekstra buffer, så er et forbrukslån gjerne den eneste løsningen.

Långivere av de små beløp

Det er heldigvis mange långivere på markedet og det kan være vanskelig å velge det riktige lånet. Mange tilbyr lån på inntil kr 500 000, men det finnes også flere banker og finansieringsselskaper som har spesialisert seg i mindre lån. Her kan du låne inntil kr 75 000 og låneprosessen går ganske kjapt slik at du kan få løst problemet ditt. Vi har funnet frem et par långivere som tilbyr mindre lån.

Klikklån

Klikklån er en del av Thorn konsernet og tilbyr lånebeløp fra kr 5000 til kr 40 000. Lånet kan betales tilbake på inntil 5 år. Hvor mye du må betale i rente blir bestemt etter at resultatet av kredittvurdering er klar men den laveste effektive renten er på 16,47% per år. I den effektive renten er det medregnet etableringsgebyr og et månedlig termingebyr. Du kan søke om forbrukslån på nettsiden til Klikklån, men vær oppmerksom på at du må ha fylt 20 år for å kunne søke om lån hos dem.

Fokuslån

Hos Fokuslån kan du låne kr 75 000 eller mindre beløp. Nedbetalingstiden er på totalt 80 måneder og du kan bruke lånekalkulatoren som finnes på nettsiden deres til å se hvor mye du må betale hver måned. Renten varierer fra kunde til kunde, men den laveste effektive renten er på 19,8% og inkluderer da de gebyrer som blir lagt til. Den effektive renten er derfor den endelig prisen for et forbrukslån. Også hos Fokuslån må du ha fylt 20 år for å kunne levere inn en søknad.