Forbrukslån
Forbrukslån

I Norge finnes det mange selskaper som tilbyr forbrukslån. Noen har høye renter og lave gebyrer mens andre tilbyr det motsatte. Et selskap som kan tilby begge deler er OPP Finans, eid av Gjensidige Bank ASA. OPP Finans er et av et fåtall selskaper i Norge som tilbyr forbrukslån opptil kr 500 000. Med lave renter og gebyrer har de blitt veldig populære blant alt fra studenter til pensjonister. I skrivende stund kan selskapet under visser vilkår tilby nominelle renter så lavt som 7,5%, og dette er blant landets aller beste lånevilkår.

Ikke glem å inkludere den effektive renten

Med forbrukslån følger det en del ekstra avgifter som skal dekke utlånerens kostnader med administrasjon og vedlikehold. Ved opptak av lån hos OPP Finans må man for eksempel betale kr 175 + 1% av lånesummen for å etablere lånet. Sammenlignet med en del andre lån er dette en lav sum så lenge lånesummen også er lav, men vil fortsatt ha en innvirkning på den effektive renten. Den effektive renten inkluderer alle summene man må betale på lånet, og den omgjør alle gebyrer til en prosentvis andel av rentesummen.

Søk etter det billigste forbrukslånet

Siden det finnes så mange selskaper som tilbyr forbrukslån vil det også være noe vanskeligere å finne frem til det som passer deg best. For det første burde du ha en solid privatøkonomi med fast jobb, og gode nedbetalingsevner. For det andre burde du bruke et selskap som forstår dine behov og som kan skreddersy den pakken som passer deg best. Variabler som nedbetalingstid, terminbeløp og lånesum burde fastsettes ut fra dine individuelle behov. OPP Finans er kjent for å tilby konkurransedyktige priser og er et av mange trygge alternativer. Dersom du holder deg til kjente selskaper med gode tilbakemeldinger kan du være trygg på at du får et godt tilbud.