Forbrukslån
Forbrukslån

Santander Consumer Bank tilbyr mer enn bare forbrukslån, selv om dette er det de tilbyr flest av. I tillegg til lån finner en mange virkelige gode kredittkort fra denne banken. Årsaken til at vi mener dette er en av de bedre tilbudene på lån dette året skyldes ikke bare rentenivået, men også utvalget og andre betingelser for lån.

Lånetilbud fra Santander Consumer Bank

I utvalget av lån fra Santander finner man både lån som krever pant og usikrede forbrukslån. Lån under forutsetning av pant kalles privatlån og bil/fritidslån. Andelen pant en må stille avhenger litt av hva en låner til, og dette gjelder også hvor mye en kan låne. Bil kan finansieres opptil 100%, mens for båt må du ha 35% egenkapital. Det er dette utvalget lån, samt betingelsene for lån, som gjør Santander til en av de beste lånetilbyderne for 2015 her hos oss. Alle lånene kan søkes over nett, og signeres med BankID. Så lenge du fyller kriteriene finner du det du trenger her.

Forbrukslånet – det beste i 2015?

Privatlån kan en få fra kr 30 000 og opptil kr 350 000. Det er ikke alle som har behov for slike store forbrukslån. Dermed har Santander Consumer Bank et av de beste tilbudene for deg som vil låne mindre – nemlig forbrukslånet Flexi Lån. Det gir deg muligheten til å låne opp til kr 70 000 med kr 0 i etablerings – og lave termingebyrer. Samme lånet kan gis inntil kr 350 000, men da med etableringsgebyr. Dette sparer deg for rimelig mange penger over nedbetalingstiden. Låner du kr 65 000 vil gjennomsnittlig effektiv rente være 16,70%, over 5 års nedbetalingstid, men med god kredittscore kan rentene bli langt lavere. Fyller du kriteriene for lån fra Santander, som blant annet er en årsinntekt på kr 200 000, kan du altså søke 2015’ s beste lån.