Bank Norwegian forbrukslån
Bank Norwegian forbrukslån

Bank Norwegian blir stadig større på lånemarkedet. Dette er en internettbank som spesialiserer seg på forbrukslån og andre former for kreditter. Banken har også et ganske bra kredittkort i porteføljen, det såkalte Norwegian-kortet. Bank Norwegian lar deg låne inntil kr 500 000 uten at du må stille med sikkerhet, og du kan bruke pengene til hva du vil uten at du får noe spørsmål.

Betingelsene avhenger av kredittscoren din

Bank Norwegian opplyser, som alle banker er lovpålagt å gjøre, om hva gjennomsnittlig rente er for en visst lånestørrelse. Det vanlige er kr 65 000 som lånes over fem år. Denne eksempelrenta gir ikke et spesielt klart bilde av hva kostnadene på lånet blir. Fordi din søknad vurderes helt individuelt, og rentene fastsettes på bakgrunn av din økonomi, og herunder din kredittscore, vil du kunne få både bedre og dårligere renter. Dette ser du først når banken sender deg tilbudet på et forbrukslån. Søknaden er uansett uforpliktende. Det største beløpet du kan låne uten sikkerhet, er kr 500 000. Nedbetalingstiden velger du selv når du søker, men den kan ikke være lengre enn 15 år. Hos Bank Norwegian er det et etableringsgebyr på kr 950 og et månedlig termingebyr for hver nedbetaling på kr 30.

Søknad om forbrukslån fra Bank Norwegian

Du finner Bank Norwegian kun tilgjengelig på nettet, og søker via hjemmesiden til banken. Dette er helt vanlig for alle banker, spesielt de som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet. Det du må ha klart når du sender søknaden er adressen din, personnummer, epostadresse og telefonnummer. Banken vurderer raskt søknaden og gir deg svar samme dag. I svaret vil det legges ved et tilbud (der du ser alle kostnadene) som du eventuelt signerer og returnerer. Søknader om forbrukslån går raskere om du kan signere med BankID, noe som Bank Norwegian aksepterer.