Bank Norwegian forbrukslån
Bank Norwegian forbrukslån

Bank Norwegian er en del av konsernet som også selger deg flybilletter. Når du skal sammenligne forskjellige forbrukslån bør også denne banken være med i sammenligningen. Ikke fordi de selger rimelige flybilletter (selv om det jo er et pluss), men da de kan tilby deg gunstige lån.

Bank Norwegian

Bank Norwegian eies i sin helhet av finanskonsernet Norwegian Finans Holding ASA. Banken tilbyr forbrukslån og kredittkort, samt innskuddstjenester. Alle tjenestene er web-baserte, men det betyr ikke at kvaliteten på tjenestene er dårlige. Kanskje heller tvert imot! Du kan få usikrede lån helt opp til kr 500 000, med gunstig rente og helt opptil 15 års nedbetalingstid. Bank Norwegian bryr seg ikke hva du skal benytte pengene til, det er din sak. Derimot har de noen betingelser for at du kan søke. Du må være norsk statsborger, ha en fast inntekt og ingen aktive betalingsanmerkninger/pågående inkassosaker. Aldersgrensen for å søke et usikret lån er, at man er fylt 18 år.

Forbrukslån fra Bank Norwegian

Dette forbrukslånet søker man greit og enkelt om på nett. Du kan søke om lånesummer mellom kr 5 000 og kr 500 000, og det skulle dekke de fleste lånebehov. Renten settes individuelt utfra en kredittsjekk, som vil si at Bank Norwegian sjekker deg økonomisk. Kommer du godt ut av denne vil du kunne oppnå en god rentesats. Bankens låneeksempel viser også at den gjennomsnittlige kunden oppnår gode rentebetingelser. Et lån på kr 65 000, som nedbetales over 5 år, har en gjennomsnittlig effektiv rente på 17,80%. Banken garanterer en rask behandlingstid, og det betyr også penger på konto raskt. Benytt Bank-ID for å sikre denne raske saksbehandlingen.