Forbrukslån
Forbrukslån

Studenter som venter på studielånet har ofte behov for raske forbrukslån. Mange har utgifter i forkant av studiene som er viktige å betjene. Er ikke studielånet kommet på konto enda, kan et lite lån være en nødløsning. Har du en ryddig økonomi, vil du kunne få lån selv om du er student. Det viktigste du bør tenke på er å bruke pengene fornuftig og betale  et eventuelt lån tilbake så raskt du kan.

Bruk lånet nyttig

Å investere i utdannelse lønner seg alltid, både økonomisk og personlig. Det er viktig å få best mulig start på studiene, ved å ha alt nødvendig utstyr på plass før første forelesning. Et forbrukslån som sikrer at du har PC og alt studiemateriell kan utgjøre en viktig forskjell. I tillegg er det ofte greit å ha penger for hånden når slikt utstyr er på tilbud rett før skolestart. Der kan man spare en god del på å slå til i tide. I dag kan man heldigvis låne penger mer eller mindre på dagen.

Sørg for å skaffe deg bolig i tide

Et sikkert vårtegn er at studentene kappes om å skaffe seg de beste hyblene og leilighetene. Ofte må man slå til raskt når muligheten dukker opp. Når det fortsatt er lenge igjen til studielånet kommer, kan et enkelt forbrukslån sørge for at man ikke er husløs når semesteret starter. Har man penger til både depositum, husleie og øvrig livsopphold, slipper man en god del bekymringer. Velger man rett lån, kan man vurdere å betale raskt tilbake med det man tjener på sommerjobben. Da stiller du med blanke ark og stødig økonomi, i tillegg til bolig, når studiene starter.