Forbrukslån
Forbrukslån

Det skal godt gjøres å ikke havne i en økonomisk knipe, eller to, i løpet av livet. Slike situasjoner oppstår for oss alle nå og da, ofte uavhengig av vår inntekt eller formue. Et raskt forbrukslån uten sikkerhet kan få oss gjennom knipen på en grei måte. Mange føler at vanskelige, økonomiske situasjoner er flaut å snakke om, til og med overfor de ansatte i banken. Ingen vet dette bedre enn bankene selv.

Bruk pengene på hva du vil

Søker du om et raskt, fleksibelt forbrukslån uten sikkerhet, trenger du som regel ikke oppgi hva du skal bruke pengene til. I søknadsskjemaet på bankens nettsider er det en rubrikk du må fylle ut hvor det spørres om årsaken til din lånesøknad. I følge loven om hvitvasking av penger, er bankene forpliktet til å spørre deg om dette. Men du er likevel fri til å bruke pengene som du selv ønsker. Ditt behov for penger er altså en privatsak som de aller fleste banker aksepterer. Du kan uforpliktende søke lån fra flere banker og vurdere hva som er det beste tilbudet.

Spennende muligheter

Livet byr heldigvis ikke bare på økonomiske kniper, men også spennende muligheter. Har vi BankID kan vi ordne oss et raskt forbrukslån uansett hvor i verden vi befinner oss, alt vi trenger er tilgang til internett. På en ferietur kan ofte et supertilbud dukke opp. Et flott, persisk teppe som matcher stuemøblementet perfekt, en utrolig helikoptertur over Manhattan, overnatting med alt inkludert på et vinslott i Bordeaux. Vi har råd til det, og det hadde vært en fantastisk opplevelse, men vi har ikke den nødvendige reserven på stedet. Nå kan du få et lån på dagen.