Forbrukslån
Forbrukslån

Forbrukslån er noe som tilbys av mange, men til ulike priser. Dersom du benytter deg av en finansagentagent, blir det enklere å finne det billigste lånet. Noen av agentene innhenter tilbud fra over 10 forskjellige banker, og gir deg dermed en enkel vei til å sammenligne. Svarene kommer som regel også i løpet av den dagen du søkte, men til noe ulike tidspunkt alt ettersom hvor kjappe hver enkelt banke er.

Gode finansagenter

Det som kjennetegner en god finansagent er først og fremst hvilke banker de samarbeider med, og dernest hvor mange banker vi snakker om. Her finner du mange å velge i, og det er en viss overlapping i hvilke banker agentene representerer (sjekk hver enkelt agent før du søker). Lendo, Finansa og Centum Finans er blant de mest brukte, blant annet fordi de har en portefølje med de rette bankene. Det gir et lånespekter som dekker de fleste behov, med lånesummer fra 5 000 kroner og oppover til en halv million. Flere av finansagentene skaffer også tilbud på brukskreditter, fra banker som Komplett Bank og Online24. Søker du om forbrukslån via noen av de nevnte agentene, er det god sjanse for at du finner det tilbudet som er mest optimalt.

Forbrukslån til refinansiering

Finansagenter er også en god vei å gå via, dersom du trenger å refinansiere dur gjeld. Ofte dreier dette seg om kredittgjeld eller dyre smålån. Samles dette i et større forbrukslån, er oddsene gode for at du samlet sett får lavere renter, og langt færre kostnader til gebyrer. Slike lån til refinansiering tar omtrent like kort tid å få på plass som vanlige lån til forbruk. Du kan bruke finansagenter på samme vis, for å få et godt sammenligningsgrunnlag.