my credit Forbrukslån
my credit Forbrukslån

De siste årene har det dukket opp nye former for forbrukslån – såkalte fleksible lån. Dette er en låneform vi nok kommer til å se mer av etter hvert. Det er en gunstig løsning, kanskje spesielt for deg som kanskje er litt usikker på hvor mye penger du trenger i lån. my credit er en finansagent som formidler denne typen usikrede lån. Hva bør du vite om finansagenter?

Fleksible forbrukslån

Forbrukslån har eksistert lenge, og flere former er etter hvert dukket opp. De siste årene har fleksible forbrukslån kommet på markedet. Det er lån som virker som en form for kreditt, litt i samme gata som kredittkort. Prosessen med å søke er lik som et ordinært usikret lån. Hvordan søke om et slikt forbrukslån? Forskjellen ligger i bruken og rentebetalingen. Et fleksibelt lån settes inn på konto, og du bruker det du trenger. Rentene betales kun på det brukte beløpet. Dermed kan man spare en god del på renteutgiftene om ikke hele lånebeløpet benyttes. Er du usikker på hvor mye du egentlig trenger å låne kan dette være formen for lån som vil passe deg. Søk om litt mer enn hva du trenger, men betal rente på kun det du bruker.

my credit

My credit er en ny aktør på markedet. Dette er en finansagent som samarbeider med flere forskjellige banker om å tilby deg forbrukslån. Lånene fra my credit er i form av fleksible forbrukslån. Her kan du få lån fra kr 20 000 og opptil kr 500 000. Den gjennomsnittlige renten på kr 65 000 i benyttet beløp er for tiden 16,90% (benyttet beløp kr 65 000) over 5 år. I tillegg til usikrede lån kan my credit tilby lån om du har inkassokrav, for å løse inn inkassokravet. Dette lånet krever sikkerhet i egen bolig.