Forbrukslån
Forbrukslån

Du bør bruke litt tid på å finne en låneagent som kan tilby deg det du er ute etter. Selv om det er tidsbesparende, å benytte en låneagent, er tilbudene på forbrukslån fra disse også varierte. Vi har sett på 3 forskjellige agenter, men du må selv avgjøre om noen av disse har det tilbudet du er ute etter.

Velkjent låneagent – Axo Finans

Denne låneagenten er velkjent i Norge og har drevet i en rekke år. Du kan få alt fra kredittkort til lån for refinansiering gjennom Axo. Ser du etter et forbrukslån kan de tilby dette helt opptil kr 400 000, med akseptable 15 år på å betale tilbake, som er overkommelig for de fleste. Sjekker du ut rentenivået vil du se at det ikke kommer helt tydelig frem hvilken eksakt rente du vil få. Denne setter bankene selv etter at de har mottatt søknaden din. Ser du på eksempelrentene som oppgis vil du likevel få et bilde av hva du kan forvente deg, sammenlignet med andre låneagenter. Et lån over 5 år, på kr 65 000, vil ha en gjennomsnittlig effektiv rente på 15,84%. Axo samarbeider med en hel rekke kjente norske finansinstitusjoner, som f.eks. DNB, Santander og yA Bank.

Nye låneagenter – CompareKing og Finanshjelpen

Begge disse låneagentene er relativt nye på markedet. Både CompareKing og Finanshjelpen kan tilby deg kr 400 000 i forbrukslån, og med 15 års nedbetalingstid. Hos disse agentene gjelder samme regel om at den endelige renten settes av bankene selv, agenten gir deg kun et eksempel på hva du kan forvente. Eksempelvis vil et lån på kr 65 000, over 5 år nedbetaling, gi en rente på henholdsvis 17% (CompareKing) og 16,6% (Finanshjelpen). Det er en rekke banker som samarbeider med disse to agentene. Finanshjelpen samarbeider faktisk med hele 10 stykker.