Forbrukslån
Forbrukslån

Forskjellige låneagenter tilbyr forskjellige vilkår på forbrukslån. Derfor kan det virke vanskelig å finne låneagenten som passer for akkurat deg. Derfor tar vi her sjansen å tipse deg om noen av de vi mener er verdt å merke seg for 2015. Her finner du gode sammenlignbare renter, og antallet banker du kan søke hos er stort.

Låneagenter

Låneagenter har banker de samarbeider med for å tilby deg forbrukslån. Du sender inn en søknad hos agenten og du får svar fra flere forskjellige banker. Lendo er en god agent, som kan tilby deg lån fra over 10 forskjellige banker. Lånene har en øvre grense på kr 350 000, og et lån på kr 65 000 har en effektiv gjennomsnittsrente på 16,84% over 5 år. En annen låneagent er Centum Finans. De kan tilby deg en eksempelrente på 16,6% for samme lån og vilkår. Det er verdt å huske at den nøyaktige renten får du først etter at hver enkelt bank har kredittsjekket deg. En god kredittsjekk fører til lavere rente.

Beste låneagenten?

Vi syns faktisk det kan være flere som bør komme under denne overskriften. Vi har allerede nevnt Lendo og Centrum Finans, men i tillegg finner du her hos oss også blant annet Axo Finans. Ser man på renteeksemplet på et forbrukslån på kr 65 000 hos denne agenten ser en at de kan tilby lavere rente enn de to foregående, 15,84%. Folkelånet Telefinans gir deg samme renteeksemplet for samme lån. Vi anser faktisk alle disse låneagentene som noen av de beste dette året. Det er din jobb å finne ut hvilken av disse som faktisk blir den beste for deg.