Lendo forbrukslån
Lendo forbrukslån

Lendo er en finansagent. Dette betyr at selskapet ikke fungerer som en bank, men at selskapet hjelper med å etablere forbindelser mellom folk som er ute etter forbrukslån, og bankene som tilbyr dem, slik at alle får en best mulig avtale. Søker du om forbrukslån hos Lendo finner de søknaden videre. Hos Lendo kan man låne opptil kr 350 000 uten at man må stille med sikkerhet, og som kunde nyter man videre godt av gunstige betingelser.

Kriterier for å søke om forbrukslån fra Lendo

For å søke om forbrukslån hos Lendo må man være mellom 23 og 70 år gammel. Søkeren må foruten dette ha en årsinntekt som overstiger kr 200 000 før skatt. Hvis lånebeløpet er under kr 50 000 er det nok å tjene kr 120 000 før skatt. Det er også viktig at søkeren enten er norsk statsborger, eller at han har liknet til den norske staten i minst tre år. Det viktigste er likevel at søkeren ikke har betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker. Søknaden er uforpliktende. Hvis du vil finne ut hvilken rente du kan få kan det være lurt å sende søknader til flere forskjellige aktører for så å se på hva som er best for din situasjon.

Betingelser for forbrukslån fra Lendo

Lendo formidler lån fra mange forskjellige banker. Rentebetingelsene avhenger av din private økonomi på den ene siden, og hvilken bank du velger på den andre siden. Den gjennomsnittlige effektive renten på forbrukslån fra Lendo ligger på 16,84% for et lån på kr 65 000 over 5 år. Den maksimale nedbetalingstiden er på hele 12 år, hvis man låner kr 350 000. Gebyrene som er med på å drive opp den effektive renten, er et termingebyr på kr 45 per måned, samt et etableringsgebyr på kr 650.