Forbrukslån
Forbrukslån

De beste forbrukslån finner man gjerne etter litt leting. Der er mange tilbydere, og mange varierte tilbud. En god strategi for å sondere markedet kan være å benytte seg av en finansagent, som CompareKing eller Zen Banking. Hos en finansagent holder det at man sender inn en søknad. Denne blir av agenten videreformidlet til en rekke banker. De beste agentene som vi har presentert tidligere, gir deg svar fra 12 banker, og dette i løpet av få timer. Tjenesten er gratis, og det er uforpliktende å søke. Hvis du finner et tilbud som passer deg, så melder du tilbake, og har gjerne pengene neste dag.

For mye styr?

Hvis du synes dette blir for mye styr kan vi også anbefale mange solide firmaer, hvor du som søker kan henvende deg direkte til utlåneren. Komplett Bank oppstod som en del av finansieringsplanen for folk som gjorde innkjøp hos data og elektronikkforretningen Komplett.no. Her er du garantert å få utbetalt smålån på dagen. Firmaet er meget anstendig, og de er flinke til det de driver med.

Riktig forbrukslån for deg

Det er vanskelig å si noe om hvilke betingelser den enkelte vil få tilbudt når han søker. Det er nemlig veldig avhengig av hvilken kredittvurdering som den enkelte får. Derfor er det lurt å sende mange søknader. Den som ikke syns det er så viktig, og bare vil ha den nye PC’n en måned tidligere, trenger selvfølgelig ikke å ta seg for mye bry. Er det trangt i budsjettet, er det likevel lurt å se seg omkring for det beste tilbudet.