Forbrukslån
Forbrukslån

Sommerveier og utflukter på MC, høres unektelig fristende ut for mange. MC (motorsykkel) koster en del alt etter hva en er ute etter, og om den er ny eller brukt. Uansett er det ikke alle som får realisert drømmen gjennom sin ordinære bank, dessverre. Da kan det være en løsning å søke om forbrukslån (vurder å søke gjennom en finansagent).

Kjøpe MC med forbrukslån

Nå er det faktisk mulig å realisere MC-drømmen med et forbrukslån. Flere banker gir lån helt opptil kr 4 – 500 000, som for eksempel Nordax Finans og Komplett Bank (kr 400 000), samt Bank Norwegian og Santander (kr 500 000). Da disse usikrede lånene kan benyttes til hva du måtte ønske, vil det også si en MC. Det en skal være oppmerksom på er at rentene på ordinære usikrede lån er høyere enn om du får et bil/mc- lån i din vanlige bank. Fordelen med usikrede lån er at du bestemmer selv etter at lånet er utbetalt. Enkelte av de nevnte bankene har også tilbud om egne lån til dette formålet, med bilen motorsykkelen i pant.

Bil – og fritidslånet fra Santander

Dette er et lånetilbud fra Santander Consumer Bank. Det er tilpasset formålene bil, ATV, caravan og båt. Det fungerer nesten på samme måte som et ordinært forbrukslån, med et unntak. Søker du lån til MC ønsker Santander å ta pant i sykkelen for lånesummen. I søknaden legger man inn kjøpesum, og eventuell egenkapital. Rentene uten egenkapital begynner på 9,06%, men synker med andelen egenkapital du stiller. Dette er også et lån hvor rentene settes individuelt i etterkant av en kredittsjekk. Vær også oppmerksom på at om Santander har tilbud om kapital til leasing, som også kan være en mulighet om du også ser etter en grei løsning for bil.