Forbrukslån
Forbrukslån

Når du skal søke om et forbrukslån er det mange å långivere å velge blant. Noen er små selskaper som kun tilbyr forbrukslån, mens andre er store konserner som driver med mye annet innen bank og andre bransjer relatert til økonomi. Spørsmålet er ofte hvem en skal velge. Den lille aktøren hvor du kanskje får en bedre og mer personlig service men hvor renten er høyere eller de store selskapene hvor det kan være vanskelig å komme i kontakt med en kundebehandler, men renten er lav. Vi har derfor sett på de største långiverne innen forbrukslån.

re:member og Opp Finans

re:member er en del av Entercard. Dette selskapet er blant de største i Norge innen kredittkort og forbrukslån, med mange hundretusen kunder. Hos re:member kan en låne inntil kr 350 000 og få en nedbetalingstid på 12 år. Aldersgrensen er 18 år. Opp Finans eies av Gjensidige, som igjen er blant de største bank og forsikringsselskapene i Norge. Hos Opp Finans kan du låne hele kr 500 000 og kan nedbetale lånet i opptil 15 år. Hos Opp Finans er aldersgrensen 21 år.

Santander og Bank Norwegian

Santander er en av verdens største banker og de er spesielt store innen forbrukslån, billån og andre relaterte låntyper. Banken tilbyr forbrukslån på inntil kr 350 000, som kan nedbetales på 15 år. Du må være 25 år for å søke hos Santander. Bank Norwegian er en del av Norwegian konsernet. De har på relativt kort tid vokst seg store på forbrukslån, og er i dag blant de største tilbyderne av slike lån. Du kan låne maksimalt kr 500 000. Lånet kan tilbakebetales over 15 år. Aldersgrensen her er 18 år.

For å lese omtaler og selskapsinformasjon, finner du all informasjon om forbrukslån hos Norskkreditt.no.