Forbrukslån
Forbrukslån

Når en søker etter forbrukslån uten sikkerhet på nettet (sjekk slike på vår forside), vil en oppdage at den største forskjellen ligger i renten. Mange reklamerer med lav rente. Den laveste renten vi har sett er på 7,9%. Det som er viktig for deg som skal søke om et forbrukslån er den effektive renten. Det er denne renten som utgjør den faktiske utgiften på lånet ditt og det er den som forteller hvor mye du må ut med hver måned. Det kan være mange penger å spare i løpet av et år ved å ha en lav rente. Hvilken rente du blir tilbudt kommer an på kredittvurderingen som långiveren gjennomfører. Kort sagt kan en si at jo høyere inntekt og mindre gjeld, desto større er sjansen for et tilbud om lav rente.

Opp Finans

Opp Finans er en del av Gjensidige bank og tilbyr forbrukslån med en lav, effektiv rente. Den begynner på 8,21%, noe som er blant de beste på markedet. Hos Opp Finans kan du bruke opptil 15 år på å nedbetale lånet. Dette gir deg muligheten for å betale relativt lave beløp hver måned.

Lendo

Lendo er en lånemegler. De samarbeider med ti ulike banker og når du søker om lån hos Lendo, sender de søknaden din videre til sine samarbeidspartnere. Den laveste effektive renten du kan få gjennom Lendo er på 8,70%. Du kan betale ned på lånet i inntil 12 år.

Komplett Bank

Denne forholdsvis nye banken tilbyr en effektiv rente som begynner på 8,70%. En rente som absolutt er godkjent når en sammenligner med mange andre som tilbyr forbrukslån. Hos Komplett Bank kan du betale ned på lånet ditt i inntil 12 år.